Collegiaal overleg met de orthodontist

0592-301039

Verwijzers

We helpen uw patiënt graag verder bij ons in de prakitjk met uw verwijzing en willen u vragen om rekening te houden met een actuele wachttijd van 6 - 8 maanden bij inschrijving. 

Allereerst ontvangt uw patiënt een bevestiging van de inschrijving. Daarna houden we hen regelmatig op de hoogte van de actuele wachttijd en roepen we uw patiënt op voor het inplannen van een afspraak per e-mail zodra er beschikbaarheid is. 

Via de verwijzersmodule kunt u met een persoonlijke inlog simpel en verkort een patiënt doorverwijzen op baisis van BSN en direct documentatie toevoegen. Heeft u geen persoonlijke inloggevens? Stuur ons dan een e-mail dan sturen we u die z.s.m. toe.

Wilt u verwijzen zonder persoonlijke inlog?

Collegiaal overleg

0592-301039

Uw verwijzing

Uw verwijzing voor orthodontie is voor ons zeer waardevol. Samen kunnen we de patiënt aan een een passend en duurzaam gebit helpen. Door met ons complete klinische informatie te delen kunnen we onze zorg optimaal aanbieden. Wij denken hierbij aan zorgvraag, caries risico, trauma historie en algehele mondgezondheid.


Uw orthodontist diagnostiseert de meeste afwijkingen van tand en kaakstand graag aan het einde van de 2de wisselfase en voor de start van de groeispurt. Een vroege diagnostiek is nodig bij een dwangbeet, agenesie en doorbraakstoornissen. We willen u vragen om daarbij rekening te houden met onze actuele wachttijd.

Verwijsmoment


Interdisciplinaire samenwerking

Moderne tandheelkunde is steeds vaker interdisciplinair voor een optimaal resultaat. Communicatie is de sleutel tot succes. Laat ons daarom weten welke behandelingen u zelf wilt uitvoeren en welke aanvullende behandelingen wij kunnen verwijzen naar specialisten parodontologie, implantologie en esthetische tandheelkunde om zo samen de patënt het beste te begeleiden.

Samen werken aan een duurzaam gebit voor jou

Jouw gebit is onze zorg. Wij zorgen graag samen voor jouw gebit. We luisteren naar jouw wensen en adviseren je voor een duurzame lach. Bij onze specialisten ben je in goede handen. Wij nemen graag de tijd om kennis te maken en begrijpen dat een beugelbehandeling vragen kan oproepen. We informeren je graag uitgebreid vooraf zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Direct regelen

Wil je kennis maken en meer weten over je persoonlijke mogelijkheden, dan ontvangen we graag je inschrijving.