Inschrijven

Helaas is het voorlopig alleen mogelijk om minderjarige patiënten in te schrijven met een actuele wachttijd van 9 - 11 maanden. 

We roepen je op voor het inplannen van een afspraak per e-mail wanneer je aan de beurt bent.

Toelichting meerderjarige inschrijfstop

Door de hoge vraag van gespecialiseerde orthodontiebehandelingen in onze regio is onze wachttijd opgelopen. Wij willen beschikbaar blijven voor urgente orthodontische zorg en gezondheidsproblemen bij minderjarige patiënten voorkomen. Daarom zijn we helaas genoodzaakt een voorlopige inschrijfstop te implementeren voor meerderjarige patiënten. Aangezien je wel terecht moeten kunnen voor orthodontische zorg zijn er de volgende dichtstbijzijnde mogelijkheden beschikbaar: Voor interesse in vaste apparatuur (o.a. slotjesbeugel):

drs. Adriaan Schoeman - Orthodontist te Paterswolde (BIG: 9065519402) T: 050-3055242 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor interesse in aligners (doorzichtige beugel) & vaste apparatuur (o.a. slotjesbeugel):

drs. Lukasz Burhardt - Orthodontist te Haren (BIG: 89914315102) T: 050-2053333 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen daarnaast op je begrip en zullen wanneer er ruimte is om in te schrijven dit bekend maken op onze website. We vertrouwen er op dat je verder geholpen kan worden bij onze gewaardeerde collega's.