Intake

Jouw eerste bezoek.

Bij jouw eerste bezoek horen we graag van je wat je wensen zijn en bekijken we samen met jou (en je ouders) of een beugel gewenst is en nodig kan zijn. Wij noemen dit de indicatiestelling. We bepalen hierbij of het een goed moment is om te starten met de actieve behandeling of dat we beter nog kunnen wachten. De wisseling hoeft niet altijd voltooid te zijn voor een ideale start van de behandeling. Daarnaast kan je ook terecht met je eerste vragen. We infomeren je uitgebreid en je ontvangt van ons digitaal extra informatie ter voorbereiding.

Na het consult kunnen we afspraken maken over het vervolg. Uiteraard kun je ook nog even de tijd nemen om na te denken voordat je besluit om verder te gaan.

Eerste consult

Dit is de eerste afspraak waarin we uitgebreid kennis maken met jou en je persoonlijke wensen. We introduceren je in de praktijk, onze behandelwijze en je leert ons team kennen.


Documentatie

Vooraf doen we een uitgebreid onderzoek. We maken foto’s van je gezicht en je tanden en een 3D scan van je gebit. Zo hebben we een compleet beeld en kunnen we het best passende behandelplan voor je opstellen.

Documentatie


Behandelplan
bespreking

Wij adviseren je over de best passende behandeling voor een duurzaam gebit. Wij willen je vooraf informeren waar jij je tijd en energie in stopt en wat je kan verwachten. Wanneer mogelijk adviseren we ook over alternatieven. Hier kan je ook nog even rustig over nadenken. Samen komen we zo tot een keuze wat voor jou het beste is.

 • Beugelplaatsing

  Nadat je definitief gekozen hebt om de behandeling te starten en je persoonlijke begroting hebt geaccepteerd gaan we samen je beugel plaatsen en begint je actieve behandeling bij ons. We gaan elkaar dan regelmatig zien en samenwerken.

 • Controle

  Nadat de beugel in je mond geplaatst is houden we graag voortgang in je behandeling en daarom controleren we gemiddeld 1 keer per 5 weken de beugel en jouw gebit. Wanneer nodig passen we de beugel aan. Gemiddeld duurt je controlebezoek ongeveer een kwartiertje per keer.

 • Beugeluitname

  Je wilt zo lang mogelijk plezier hebben van je schitterende en nieuwe lach. Het is goed mogelijk om de grootste veranderingen te voorkomen door het plaatsen van een draadspalk achter de voortanden bij je beugeluitname. Deze blijft zo lang mogelijk zitten. De pasvorm van je kiezen is vaak stabieler. Wij bepalen daarom op persoonlijke basis of je een nachtbeugel nodig hebt, om je resultaat zo lang mogelijk te behouden.

 • Na de behandeling

  Ondanks het eindresultaat moeten we rekening houden met veranderingen in je gebit later in het leven door natuurlijk verloop. Door leeftijd, gebitsslijtage of verlies van tanden kan je gebit deels gaan verschuiven. Om te zorgen dat jou gebitsstand behouden blijft zoals we samen hebben bereikt, zien we je graag nog even een paar keer terug na uitname van je beugel om te kijken of je tevreden bent en de spalk of nachtbeugel goed functioneert om tijdig bij te kunnen sturen om je eindresultaat te behouden.

In de stoel met jouw specialisten

Met trots stellen we graag ons team aan je voor. Samen zorgen we ervoor dat jij op je gemak bent. We kunnen niet zonder elkaars expertise om samen met jou voor een gezond gebit te zorgen.


Jeroen

Jeroen

Orthodontist
BIG: 39063214502

Als orthodontist plan en begeleid ik jouw behandeling. Ik geef graag adviezen over je gezondheid. Van het overleg over complexe uitdagingen tot het begeleiden van iemand die extra aandacht nodig heeft. Buiten de praktijk breng ik veel tijd door met mijn kinderen, sport ik elke dag en sta bewust en progressief in het leven.

Thea

Thea

Mondhygiënist

Tijdens een stage kwam ik erachter hoe leuk ik het werk in de orthodontie vind en hoe goed het bij me past. Na 2 jaar in een algemene praktijk, heb ik besloten me volledig te richten op de orthodontie. De doelgroep, de afwisseling, het werken in teamverband en dat ik nog elke dag leer maken het werk voor mij zo leuk. Ik hou van dansen en heb een passie voor reizen. Liefst met backpack en lekker ver weg.

Hayo

Waarnemend orthodontist

Vanaf september 2023 ben ik op maandag en dinsdag als orthodontist aanwezig in de praktijk. Ik heb een passie voor het werken in de zorg en ik begeef mij graag onder mensen.

Mijn interesses liggen vooral bij innovaties en onderzoek in de orthodontie. In mijn vrije tijd ga ik graag padellen of wielrennen.

Heleen

Heleen

Mondhygiënist

Ik werk sinds 2012 in de praktijk als mondhygiënist. Ik merkte dat mijn passie bij de vakinhoud van orthodontie ligt, zowel wat betreft de doelgroep als de manier van samenwerken binnen de praktijk. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en wandel ik graag met mijn kinderen. In de zomer gaan we het liefst kamperen of op pad met onze oldtimers.

Karin

Karin

Orthodontieassistent
Werken in een jong en vernieuwend team geeft mij plezier. Ik sta voor iedereen klaar en samenwerken naar een mooi resultaat maakt mij enthousiast. De contactmomenten met collega’s en patiënten vind ik leuk, want zo schep je vertrouwen en een band. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werkzaamheden na vele jaren nog met plezier uitvoer.

Henk

Waarnemend orthodontist

Vanaf januari 2024 ben ik als orthodontist op woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk. Na een aantal jaren als tandarts werkzaam te zijn geweest, zocht ik een nieuwe uitdaging. Deze vond ik in de orthodontie. Samen met het team gaan we graag de uitdaging aan om met jou als patiënt naar een functioneel en esthetisch mooi eindresultaat toe te werken! 


In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Kim

Kim

Orthodontieassistent

Al sinds ik klein was vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, zoals mijn opa altijd zei: 'lekker prutsen’. In het werk als orthodontieassistente komt dat goed van pas! Ik ben veelal aan de stoel aan het behandelen, maar sommige dagen kan je mij ook vinden in de sterilisatie waar ik sinds  2020 een deel op mij neem samen met onze sterilisatie-assistent.

Lamien

Orthodontieassistent

Ik heb al eerder bij orthodontistenpraktijk gewerkt en ben hier op mijn plek. Vaak werk ik zelfstandig, daarnaast leer ik veel van het team. Van nature ben ik rustig en ik probeer dat over te brengen op de patiënten. Voetballen is mijn passie, niet alleen kijken maar vooral ook doen!

Marleen

Marleen

Sterelisatieassistent

Ik zorg in de praktijk ervoor dat alle materialen voor jouw behandeling schoon en compleet klaarliggen. Daarnaast help ik mijn team graag als ze een paar extra handen nodig hebben. Ook maak ik röntgenfoto's en 3D-gebitsmodellen. Ik hou ervan overzicht te hebben en denk net even dat stapje vooruit.

Sonny

Sonny

Praktijkmanager

Ik ben meer op de achtergrond aanwezig en toch betrokken bij alle processen. Van teambuilding tot kleine reparaties, ik ben de spin in het web die ervoor zorgt dat ons sterke team optimaal kan zorgen voor jou. Daarbuiten beweeg ik veel, het liefst in het bos. Zo blijf ik fit en veerkrachtig voor alle onverwachte uitdagingen die voorbij komen.

Michelle

Michelle

Orthodontieassistent
Alweer 13 jaar werk ik als assistent in de tandheelkunde. Een paar jaar geleden ben ik me volledig gaan toeleggen op orthodontie. Het directe contact met de patiënten en het zelfstandig werken zijn voor mij een uitdaging en geven tegelijk veel werkplezier. We werken veel in teamverband, dit past goed bij mijn sociale karakter.
Wendy

Wendy

Office & Sterilisatie assistent

 

Sinds 2011 heb ik mijn passie voor orthodontie ontdekt in de praktijk. Jouw prettige ervaring met de praktijk is belangrijk voor mij. Ik hou ervan dat alles goed georganiseerd is en te werken in een gemoedelijke teamsfeer. Ik voel me betrokken bij jouw als patïent en mijn collega’s. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie, vrienden en mijn 2 lieve hondjes. Dit levert mij veel energie op.

Ellen

Orthodontieassistent

Inmiddels werk ik al bijna 11 jaar in deze praktijk. Ik geniet ervan om mensen een mooie lach te geven. Het contact met de patiënten en ze op hun gemak stellen vind ik een mooi onderdeel van mijn werk. Daarbij zorgt het werken in een gezellig en goed op elkaar ingespeeld team voor plezier in mijn werk. In mijn vrije tijd geniet ik van tijd doorbrengen met mijn gezin en sport ik graag.

Marloes

Marloes

Office-assistent

Na een eerste ervaring in een tandartsenpraktijk heb ik mij verdiept in Orthodontie en hoe ik zowel het team als jou het beste kan ondersteunen gedurende je behandeling. Ik houd van transparantie en duidelijkheid en probeer je dat ook zoveel mogelijk te bieden wanneer je vragen hebt. Om energie op te doen wandel ik graag en ben ik veel actief met mijn kinderen en dat zorgt ervoor dat ik met plezier voor je aan de slag kan.

Jeroen

Jeroen

Heleen

Heleen

Karin

Karin

Kim

Kim

Lamien

Marleen

Marleen

Sonny

Sonny

Thea

Thea

Michelle

Michelle

Marloes

Marloes

Wendy

Wendy

Ellen

Yvonne

Yvonne


Direct regelen

Wil je kennis met ons maken en meer weten over je persoonlijke mogelijkheden, dan ontvangen we graag je inschrijving.